Fennica.Net


Mediakortti

Tuotekehitys- ja keksijätoiminta
Fennica.Net: Business: Asiantuntijapalvelut: Tutkimus, tuotekehitys, testaus ja tarkistus: Tuotekehitys- ja keksijätoiminta

Ylempään aiheeseen  Kaikki aakkosjärjestyksessä 
Admescope Ltd

Admescope is a preclinical contract research organisation (CRO) providing tailor-made ADME-Tox (Absorption, Distribution, Metabolism, Excretion and Toxicity) services for drug discovery and development companies. Our unique expertise lies in drug metabolism, drug interactions, pharmacokinetics and quantitative bioanalysis, where we stand out with our... Jatkuu
Oulu Pohjois -Pohjanmaa

Akkuvoima

Akkuvoima.fi on yritys joka haluaa palvella teollisuuden akkutarpeita tuomalla laajan ja laadukkaan akkuvalikoiman asiakkaileen. Yritys myöskin kehittää uusia ratkaisuja virransyöttöjärjestelmiä varten. Ottakaa yhteyttä, niin keskustellaan sopivasta ratkaisusta teille.

DelSiTech Ltd

DelSiTech Oy on lääkeannosteluun erikoistunut yritys jonka toimipaikka on Turussa. Toiminnassaan se on erikoistunut lääkeaineiden pitkäaikaiseen implantti, ihonalaiseen ja lihaksensisäiseen annosteluun. Patentoitu osaaminen perustuu etupäässä Turun Yliopiston ja Åbo Akademin Turun biomateriaali tutkimusryhmän pitkäaikaiseen tutkimustyöhön.
Turku Varsinais -Suomi

Geofysiikan Observatorio

Sodankylä Lappi

Geologian Tutkimuskeskus

Espoo Uusimaa

Gurux Oy

Gurux Oy on Tamperelainen tietokoneohjelmistoja valmistava yritys. Oman ohjelmistotuotannon lisäksi osllistumme muiden yritysten ohjelmistotuotantoon joko toteuttaen projektikohtaisia toimeksiantoja tai konsultoimalla tuotekehityksessä.
Tampere Pirkanmaa

Helsingin Keksijät HEKE ry

Tervetuloa keksijöiden verkkosivuille! Helsingin Keksijät HEKE ry.Tietoa keksintöjen kehittämisestä, suojaamisesta, rahoituksesta ja kaupallistamisesta. Heke ry:n tapahtumakalenteri ja uutiset.Keksijöiden Forumilla sana on vapaa rekisteröityneille.

Neptunus Transmission

Sivuilla esitellään yksinkertainen, portaaton planeettavaihteisto, joka on edullinen valmistaa, varmatoiminen ja huoltovapaa. Sen lisäksi hyötysuhde on huippuluokkaa ja lähentelee teoreettista optimia.

Task Trimmer Oy

Helsinki Uusimaa   Ylempään aiheeseen

  Eniten listauksia alueittain
Kaupungit
ja kunnat
 Listauksia 
kpl 
 Uusia 
kpl 
 Listauksia 
/ 1000 
asukasta 
Sodankylä 0.09 
Turku
Espoo
Oulu
Tampere
Helsinki


  Eniten listauksia / 1000 asuk.
Sodankylä 0.095
Oulu 0.008
Tampere 0.005
Turku 0.005
Espoo 0.004
Helsinki 0.001
  
Fennica.Net - Suomi Internetissä     http://www.Fennica.Net     Tietosuoja     (C) 2018 Fennica.Net.     Managed with Ascentia WebManager.