Fennica.Net


Mediakortti

Tutkimus: 15-Ge
Fennica.Net: Business: Asiantuntijapalvelut: Tutkimus, tuotekehitys, testaus ja tarkistus: Tutkimus
1 A B D E G H I K M P S T  
Seuraava sivu  Ylempään aiheeseen  Kaikki aakkosjärjestyksessä: 15-Ge 
15/30 Research

Olemme tutkimustoimisto ja teemme tutkimus- ja kehityshankkeita. Kohteenamme ovat nuoret ja nuoret aikuiset kuluttajat. Autamme yhteistökumppneitamme ymmärtämään asiakkaitaan ja kehittymään tulevaisuuden kuluttjien mukaisesti. Ottakaa yhteyttä, niin voidaan tarkemmin jutella.
Helsinki Uusimaa

Abstract system

Abstract system (c) is a web based, global managing and publishing system of abstracts. The system provides an easy to use, fast and cost efficient way to produce, edit, store, approve and publish abstracts.

Admescope Ltd

Admescope is a preclinical contract research organisation (CRO) providing tailor-made ADME-Tox (Absorption, Distribution, Metabolism, Excretion and Toxicity) services for drug discovery and development companies. Our unique expertise lies in drug metabolism, drug interactions, pharmacokinetics and quantitative bioanalysis, where we stand out with our... Jatkuu
Oulu Pohjois -Pohjanmaa

Agronet

Helsinki Uusimaa

Avania Consulting

Avania Consulting on oululainen käytettävyyspalveluita tarjoava yritys.Avania auttaa asiakkaitamme kehittämään käytettävyydeltään erinomaisia tuotteita. Kehityksen kohteena voivat olla esimerkiksi www-sivut, ohjelmistot tai laitteet.Tarjoamiamme palveluita ovat mm. käytettävyystestaus, asiantuntija-arviointi, kyselyt ja Mystery Shopping.
Oulu Pohjois -Pohjanmaa

BusinessOulu

Oulu kasvaa ja kehittyy. Me pidämme siitä huolen.Tuemme kasvavia yrityksiä luomaan työpaikkoja, edistämme vientiä, jalostamme osaamista ja kehitämme toimialoja. Asiantuntijuuden vauhdittajaksi tarvitsemme sinulta oikeaa asennetta – sitä kuuluisaa oululaista rohkeutta ja etukenoa.
Oulu Pohjois -Pohjanmaa

DelSiTech Ltd

DelSiTech Oy on lääkeannosteluun erikoistunut yritys jonka toimipaikka on Turussa. Toiminnassaan se on erikoistunut lääkeaineiden pitkäaikaiseen implantti, ihonalaiseen ja lihaksensisäiseen annosteluun. Patentoitu osaaminen perustuu etupäässä Turun Yliopiston ja Åbo Akademin Turun biomateriaali tutkimusryhmän pitkäaikaiseen tutkimustyöhön.
Turku Varsinais -Suomi

Elinkeinoelämän Valtuuskunta - EVA

Helsinki Uusimaa

Geofysiikan Observatorio

Sodankylä Lappi

Geologian Tutkimuskeskus

Espoo Uusimaa  Seuraava sivu  Ylempään aiheeseen

  Eniten listauksia alueittain
Kaupungit
ja kunnat
 Listauksia 
kpl 
 Uusia 
kpl 
 Listauksia 
/ 1000 
asukasta 
Helsinki 11 0.02 
Espoo 0.01 
Oulu 0.02 
Tampere 0.01 
Jyväskylä 0.02 
Vantaa
Vaasa 0.01 
Turku
Sodankylä 0.09 


  Eniten listauksia / 1000 asuk.
Sodankylä 0.095
Oulu 0.026
Jyväskylä 0.026
Helsinki 0.02
Espoo 0.019
Vaasa 0.017
Tampere 0.01
Vantaa 0.005
Turku 0.005
  
Fennica.Net - Suomi Internetissä     http://www.Fennica.Net     Tietosuoja     (C) 2018 Fennica.Net.     Managed with Ascentia WebManager.