Fennica.Net


Mediakortti

Tampere: Ruokaravintolat
Fennica.Net: Tampere: Viihde ja vapaa-aika: Ravintolat, kahvilat ja diskot: Ruokaravintolat

Pirkanmaa Koko maa Ylempään aiheeseen  Kaikki aakkosjärjestyksessä 
Aleksin Ravintoloissa makuasioita

Elämän suuriin nautintoihin kuuluu hyvä ruoka hyvässä seurassa. Suosittelemme Teille seuraavia ravintoloita Tampereella: Tiiliholvi, Henriks, Katupoika ja Laterna. Jokainen ravintolakäynti on kokemus, jossa yhdistyvät ruuan maku, henkilökunnan käytös ja ympäristö. Ravintoloiden ruokavalikoimat korostavat paikan omaa persoonallista luonnetta. Niissä... Jatkuu

Kaupunkikierros.fi - virtuaalikierros kaupungilla

Kaupunkikierros.fi on virtuaalikierros joka tarjoaa mahdollisuuden tutustua virtuaaliympäristössä autoliikkeisiin, ravintoloihin, baareihin, golf-kenttiin kampaamoihin ja moneen muuhun paikkaan.

Kohokohdat.fi Tampere

Kohokohdat.fi on ravintolaopas ja tapahtumakalenteri, joka kokoaa yhteen Tampereen ravintolat eri tilanteisiin. Esittelemme mm. lounasravintolat, rennot ruokapaikat ja illallisravintolat. Kohokohtia seuraamalla olet perillä myös ravintolatapahtumista ja sesongin parhaista herkuista.

New York

Ravintola Perla

Tyylikäs ravintola Perla palvelee sinua Oulussa. Meiltä myös catering-palvelut juhliin ja kokoustilat yritysten tarpeisiin.

Ravintola Tammer

Ravintola Tammer palvelee päivittäin ruokailijoita, mutta toimii myös yksityistilaisuuksien, kuten hääjuhlien ja kokouksien ympäristönä.

Sevilla

Tampereen paikallisportaali - tampereenravintolat.fi

Palvelustamme löydät Tampereen parhaat ravintolat yhteys- ja lisätietoineen maustettuna ravintola-alan uutisilla, vinkeillä ja linkeillä.

Torero   Pirkanmaa Koko maa Ylempään aiheeseen

  Työpaikat: Tampere: 513 Tarjoilutyöntekijät

Näytä kaikki avoimet työpaikat tai
1 päivän (24 tuntia) sisällä ilmoitetut avoimet työpaikat
3 päivän sisällä ilmoitetut avoimet työpaikat
1 viikon sisällä ilmoitetut avoimet työpaikat
2 viikon sisällä ilmoitetut avoimet työpaikat

  Hakusana(t)

Työpaikat alueittain - siirry valitsemaan kaupunki tai muu alue.

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimiston tietojärjestelmä.  
Fennica.Net - Suomi Internetissä     http://www.Fennica.Net     Tietosuoja     (C) 2018 Fennica.Net.     Managed with Ascentia WebManager.