Fennica.Net


Mediakortti

Elina Pankkiiriliike
http://www.elinapl.fi/  Lyhyesti
Aiheet   Pankit ja rahoitus  
Valuuttamarkkinat  
Sijoitus  
Sijainti   Helsinki, Uusimaa  
Yhteisö   Yritys


  Kuvaus 
Elina Pankkiiriliike Oy on suomalainen, vuonna 2005 toimintansa aloittanut pankkiiriliike. Elinan taustayhtiöiden historia ulottuu aina 1990-luvulle asti. Toimintojemme kautta olemme olleet järjestelemässä erilaisia säästö- ja sijoitusratkaisuja yli 20 000:lle yksityis- ja yritysasiakkaallemme kaikkiaan yli miljardin euron arvosta.

Olemme pankkiryhmistä riippumaton, avainhenkilöstömme omistama sijoituspalveluyritys. Toimimme Finanssivalvonnan myöntämällä toimiluvalla ja sen valvonnassa. Pankkiiriliikkeemme on Sijoittajien Korvausrahaston jäsen.

Tarjoamme asiakkaillemme laajan kirjon erilaisia sijoitustuotteita ja -palveluita. Sijoitustoiminnassaan pankkiiriliikkeemme keskittyy kaikkien omaisuuslajien hyödyntämiseen Yale/Harvard strategian mukaisesti.  Haku palvelimelta


  Muut hakutoiminnot

Hae välimuistista. Jos sivusto Elina Pankkiiriliike ei ole juuri nyt käytettävissä, Googlen välimuistissa saattaa olla siitä kopio.

Samankaltaisia sivuja
Sivuja joilla on linkki sivustoon
Hae otsikon sanoilla Webistä /
Kuvista / Äänistä / Uutisista
  
Fennica.Net - Suomi Internetissä     http://www.Fennica.Net     Tietosuoja     (C) 2018 Fennica.Net.     Managed with Ascentia WebManager.