Fennica.Net


Mediakortti

Fennica.Net lyhyesti
Fennica.Net: Info:  Tausta
Fennica.Net:istä löydät etsimäsi tiedon aiheittain ja alueittain luokiteltuna. Jokaisella kaupungilla, kunnalla sekä maakunnalla on oma Fennica.Net-sivusto. Voit hakea tietoa myös valtakunnallisesti sekä mm. koko Webistä, uutisista tai yksittäisiltä kotisivuilta.

Fennica.Net on Suomen suurin Internet-aihe- ja aluehakemisto ja -tietopalvelu. Tärkeimmät Fennica.Net:in palvelut ovat:

Aihehakemisto sisältää aihepiirejä laidasta laitaan - Aluehakemistosta löydät Suomen jokaisen kaupungin, kunnan ja maakunnan omat Fennica.Net-sivut. Kotisivut ja web-palvelut, tapahtumat, uutiset, uutuudet webissä, artikkelit, työpaikat, taustat ja tilastot... kaikki tieto on ulottuvillasi aiheen sekä alueen mukaisesti luokiteltuna.

Haku.Fennica.Net on Fennica.Net:in hakupalvelu. Sen avulla voit hakea tietoa mm. Fennica.Net:istä tai maailman kaikilta Web-sivuilta, musiikki- tai ohjelmatiedostoista tai eri alojen julkaisuista. Voit hakea tietoa myös yksittäisiltä Fennica.Net:istä löytyviltä Web-sivustoilta ja -palvelimilta.

Fakta.Fennica.Net sisältää mm. runsaan tieto- ja tilastopaketin Suomen jokaisesta kunnasta ja informaatiosivun tuhansista suomalaisista Web-sivustoista. Löydät alueen Fakta.Fennica.Net-sivut alueen Fennica.Net-etusivulta.

Voit lisätä kotisivusi Fennica.Net:iin lisäystoiminnolla. Tämä kaikille ilmainen toimenpide parantaa kotisivujesi löytymismahdollisuuksia huomattavasti: löydyt paitsi Fennica.Net:in suosituista hakemistoista oikeista asiayhteyksistä, sivustosi tiedot tulevat leviämään myös muihin kansainvälisiin ja kotimaisiin hakukoneisiin.

Yritysten tarpeisiin suunniteltu laajempi palvelu on Tietosivu. Sen avulla yrityksenne voi löytyä ja näkyä Fennica.Net:issä ja Internetissä ilman että teillä on aiemmat kotisivut. Tietosivu-palvelu on maksullinen.
  Katso myös

Info  
Ilmoita tapahtumastasi Fennica.Net:issä
Tiedota tapahtumastasi Fennica.Net:issä, ja tapahtumasi löytyy tapahtumapaikan, tapahtuman aihepiirin ja tapahtuma-ajan mukaisesti.

Fennican Faktat ja Figuurit on nyt Fakta.Fennica.Net
Fennica.Net:in kymmeniä tuhansia Suomea koskevia tilastoja, tietoja...
  
Fennica.Net - Suomi Internetissä     http://www.Fennica.Net     Tietosuoja     (C) 2018 Fennica.Net.     Managed with Ascentia WebManager.