Fennica.NetSuomen Rescue Koirien Kummit Ry
http://www.srkkry.com  Lyhyesti
Toimiala  
tai aihe  
Yleistä eläimistä  
Koirat  
Kissat  
Sijainti  
Yhteisö   Muu yhteisö

Paremman huomisen puolesta  Esittely 
Yhdistyksen tarkoituksena on parantaa eläinten asemaa ja kohtelua Suomessa ja ulkomailla sekä tukea lähialueiden eläinsuojeluyhdistyksiä kehittämään eläinsuojelua kotimaassaan. Alentaa suomalaisten kotia vaihtavien eläinten alati kasvavaa lukumäärää.

Tarkoituksen toeuttamiseksi yhdistys järjestää koulutuksia, informaatiotilaisuuksia, luentoja ja kursseja auttaen näin omistajia pärjäämään eläimensä kanssa ja pyrkien vähentämään turhia kodin vaihtoja. Yhdistys auttaa omistajia löytämään lemmikilleen uuden, vastuuntuntoisen kodin mikäli tilanne sitä vaatii, sekä tukee eläinsuojeluyhdistysten löytöeläinkoteja ruuan, lääkkeitten ja eläinlääkäripalvelujen muodossa. Yhdistys kerää lahjoituksia ja toimittaa niitä kohteeseen jossa kulloinkin avun tarve on suurin.

Toimintansa tukemiseksi yhdistys järjestää maksullisia luentoja sekä huvitapahtumia. Yhdistys voi harjoittaa pienimuotoista lemmikkieläin- ja yhdistyksen tuotteiden myyntitoimintaa ja sellaista elinkeinoa tai ansiotoimintaa joka välittömästi liittyy yhdistyksen tarkoituksen toteuttamiseen.


  Yhteystiedot

Suomen Rescue Koirien Kummit Ry

Yhteydenottolomake

Kotisivut
http://www.srkkry.com

Muuta
Tarkemmat yhteystiedot löytyvät yhdistyksen nettisivuilta.


  
Fennica.Net - Suomi Internetissä     http://www.Fennica.Net     Tietosuoja     (C) 2018 Fennica.Net.     Managed with Ascentia WebManager.