Fennica.Net


Mediakortti

Kymenlaakso: Yritykset: Aa-Ca
Fennica.Net: Kymenlaakso: Yhteisöt ja Ihmiset: Yritykset
Uudet   A B C D E F G H J K L M O P R S T V Y Z  
Seuraava sivu  Edellinen sivu  Koko maa Ylempään aiheeseen  Kaikki aakkosjärjestyksessä: Aa-Ca
Aacon

Aacon - taloushallintosovelluksia ja tietotekniikkakonsultointia.
ATK-konsultointi Kouvola Kymenlaakso

Aallon Maja, Café Aino, Porcat

Asuntohotelli Aallon Maja toimii Kotkan Sunilassa Alvar Aallon suunnittelemassa talossa. Edullista majoitustilaa 11-12 huoneessa jopa 40 hengelle. Kaksi tilaussaunaa. Iso neuvotteluhuone max. 30 hengelle. Taidekahvila Café Ainossa vaihtuvia taidenäyttelyitä. Sopii myös kokouspaikaksi. Hinnat alkaen 29 EUR/hlö/vrk sisältäen aamukahvin, liinavaatteet... Jatkuu
Hotellit ja motellit Kotka Kymenlaakso

Amli Oy Ab

Oy Amli Ab on tietotekniikan palveluyritys jonka toimipisteet sijaitsevat Helsingissä ja Kouvolassa.Erityisosaamistamme ovat selainpohjaiset tietokanta-sovellukset, koulutus ja tuki- ja ylläpitopalvelut.
WWW-suunnittelu ja tuotanto Kouvola Kymenlaakso

Antikvariaattiportaali - Kirjaverkko

Antikvariaattien ja muiden kirjakauppiaiden yhteinen verkkokirjakauppa. Kattava tietokanta kirjallisuudesta ja kirjailijoista.
Kirjakaupat Kotka Kymenlaakso

Arvolista

Arvolista Oy: rakennuslistojen valmistus ja tukkumyynti, ei vähittäismyyntiä
Rakennusmateriaalit, -tarvikkeet ja -koneet Anjalankoski Kymenlaakso

Asuntohotelli Hotel Petkele Haminan Summassa

Asuntohotelli Hotel Petkele toimii Haminan Summassa Alvar Aallon suunnittelemassa rakennuksessa. Tarjolla on yhdeksän asuntoa (2, 3, 4, 5 ja 8 hengelle) - yhteensä 35 vuodepaikkaa. Pienissä asunnoissa on wc ja suurissa wc/suihku. Kaikissa asunnoissa on minikeittiö/keittomahdollisuus, TV ja langaton Internet-yhteys. Suuri saunaosasto käytettävissä.
Hotellit ja motellit Hamina Kymenlaakso

Atlantis Consulting Oy

Sisällönhallinta- ja julkaisujärjestelmät ym.
WWW-suunnittelu ja tuotanto Kuusankoski Kymenlaakso

BabyCare

Huippulaatuisten Sveitsiläisten "bibi of Switzerland" lastentarvikkeiden maahantuontia ja lastentarvikkeiden myyntiä verkossa. Uutuudet kuten Swiss Strolli Rider tai "I love Mama" tai "Papa is the Best" - tutit, tuttipullot, ruokalaput ym. saat meiltä. Myymme laadukkaita merkkituotteita edullisin hinnoin sekä jälleenmyyjille että kuluttajille.
Linkkejä lapsille Kotka Kymenlaakso

B&B Sillankaari

Meillä majoitut mukavasti maalaisympäristössä Siltakylänjoen rannalla.Aamiaismajoitustilat sijaitsevat Kuninkaantien varrella Pyhtäällä vanhan meijerin pihapiirissä lähellä Siltakylän palveluja.Vietä yksi yö omassa huoneessa tai vuokraa koko mökki viikoksi hyvien kulkuyhteyksien ääreltä tapahtumarikkaalta ja luonnonkauniilta Kotka-Haminan seudulta.Tervetuloa!...
Lomamökit ja maatilamajoitus Pyhtää Kymenlaakso

Cadnet Oy

Cadnetin kotisivut, www.cadnet.fi, kertovat Cadnet oy:n palveluista. Se on pieni ikkuna cadnetin suureen, monipuoliseen, tunnoliseen tietotaito- ja osaamiskeskittymään.
Viestintätoimistot ja -palvelut Elimäki Kymenlaakso  Seuraava sivu  Edellinen sivu  Koko maa Ylempään aiheeseen  
Fennica.Net - Suomi Internetissä     http://www.Fennica.Net     Tietosuoja     (C) 2018 Fennica.Net.     Managed with Ascentia WebManager.