Fennica.Net


Mediakortti

Tampere: Yritykset: Pr-Ra
Fennica.Net: Tampere: Yhteisöt ja Ihmiset: Yritykset
Uudet   3 A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W X Y Ä  
Seuraava sivu  Edellinen sivu  Pirkanmaa Koko maa Ylempään aiheeseen  Kaikki aakkosjärjestyksessä: Pr-Ra
Priima-Piha

Teemme ulkoalueiden kiveykset, laatoitukset, muurit, terassit, käytävät, istutukset, nurmikot, piha- ja leikkikenttävarusteiden asennukset.Tarvittaessa avustamme käytännön suunnitteluratkaisuissa ja viheralueiden kasvivalinnoissa.Toimimme Helsinki-Hämeenlinna-Tampere -alueella.
Rakentaminen

Prohierojat

Olemme ryhmä itsenäisiä hierojayrittäjiä ja toimimme yhteisissä tiloissa Tampereen ydinkeskustassa aivan keskustorin kupeessa. Meiltä saat klassista sekä urheiluhierontaa ja vähän myös hemmottelua. Ammattitaitoiset hierojat hoitavat niin tyypilliset niska-hartiajumit kuin vaativammatkin kehon pulmat. Palvelemme laajoilla aukioloajoilla, arkisin jo... Jatkuu
Muut terveyspalvelut

Prosessisähkö Oy

Automaatio- ja sähkösuunnittelu, logiikat, PC-valvomot
Automaatio

ProShop

ProShop:n liikeajatus on palvella vaativia golfin, laskettelun ja tenniksen taitajia niinPirkanmaalla kuin valtakunnallisesti.ProShop:n toimintaa tulee tukemaan verkkokauppa.Toiminnan kivijalkoja ovat tunnetut kansainväliset brandit.ProShopin taustavoimina vaikuttavat J&K International Oy ja alan tunnetut merkinvalmistajat ja toimittajat.
Golf

Puheviestintäpalvelu Argume

Puheviestintäpalvelu Argume on monisäikeinen puheviestintä-alan yritys, jonka palvelutarjonta ulottuu aina puheviestinnän koulutuksesta ja konsultoinnista juonto, - viihde, - media ja PR-palveluiden tarjontaan. Lisäksi autamme erilaisten tilaisuuksien ja tapahtumien kuten festivaalien, yritysten virkistyspäivien ja messujen järjestämisessä ja toteuttamisessa.... Jatkuu
Ohjelmatoimistot, viihdepalvelut

Putkiremontti - elasticpipe.fi

Teemme putkiremontteja TKR-massausmenetelmällä.Pienkiinteistöihin,rivi- ja kerrostaloihin sekä teollisuuslaitoksiin.
Rakentaminen

Pyynikki Engineering Oy

Pyynikki Engineering on työstökoneiden automaatio- ja ohjausprojekteihin keskittynyt tuotekehitys- ja palveluyritys.
Insinööritoimistot, tekn. asiantuntijapalvelut

Rahapuu - Jos raha ei kasva puussa

Rahapuu myöntää 100 ja 200 euron vakuudettomia lainoja. Edellytyksenä Rahapuu-lainan myöntämiselle on vähintään 25 vuoden ikä ja takaisinmaksukyky. Rahapuu-laina on tarkoitettu aikuisille, joilla on säännölliset kuukausitulot.
Pankit ja rahoitus

Rakennusmoisio

Rakennusmoisio.com -sivustolta löydät palvelut rakentamisen suunnitteluun, työnjohto- ja valvontatehtäviin, uudis- ja korjausrakentamiseen sekä kodin kunnostukseen ja remontointiin. Tule tutustumaan palveluihin ja katsomaan referenssikohteita!
Rakentaminen

Rasakone-Yhtiöt Oy

Tarjoamme lomituspalveluita ja koneurakointia. Lisäksi myymme työkoneita, ja soutuveneitä!
Maatalous

Ravintola Perla

Tyylikäs ravintola Perla palvelee sinua Oulussa. Meiltä myös catering-palvelut juhliin ja kokoustilat yritysten tarpeisiin.
Ruokaravintolat  Seuraava sivu  Edellinen sivu  Pirkanmaa Koko maa Ylempään aiheeseen  
Fennica.Net - Suomi Internetissä     http://www.Fennica.Net     Tietosuoja     (C) 2018 Fennica.Net.     Managed with Ascentia WebManager.