Fennica.Net


Mediakortti

Asuminen, asunnon hankinta: Al-Av
Fennica.Net: Koti ja asuminen: Asuminen, asunnon hankinta
Uudet   A C E H I J K L M N O P R S T U V  
Seuraava sivu  Edellinen sivu  Ylempään aiheeseen  Kaikki aakkosjärjestyksessä: Al-Av
Alkuasunnot Oy

Alkuasunnot Oy vuokraa asuntoja 18-29 -vuotiaille, jotka eivät ole päätoimisia opiskelijoita.
Helsinki Uusimaa

As Oy Leilankuja 4

As Oy Leilankuja 4 Tervetuloa
Espoo Uusimaa

Asukasinfo

Asuminen kiinnotaa aina. Jos olet harkitsemassa muuttoa, tarkista nopeasti parhaimmat vinkit asunnon ja asumismuodon valintaan. Tämä blogi on juuri sinulle.
Helsinki Uusimaa

Asuminen.fi

Asuminen.fi on Suomi.fi:n teemaportaali, jonka aihealueet ovat vuokra-, omistus-, asumisoikeus-, osaomistus- ja palveluasuminen. Näiden aihealueiden sisältä löytyvät linkit muun muassa eri tahojen asuntotarjontasivuille, asunnonhakulomakkeisiin, rahoitusta koskeviin tietoihin ja asumisen lainsäädäntöä käsitteleville sivuille

asunnonvuokraus.com

Valtakunnallinen ja ilmainen ilmoituspalvelu asuntoaan vuokraaville ja asunnonhakijoille.

Asuntojen hinnat Suomessa

Asuntojen hinnat tarjoaa tiedot toteutuneista asuntokaupoista viimeisen vuoden ajalta. Palvelu antaa myös tietoa asuntojen keskihinnoista alueellisesti. Hintalaskurin avulla saat tietoosi haluamasi alueen keskihinnan antamillasi hakukriteereillä.

Asuntokauppaopas

Tietoa asunnon myynnistä ja ostosta: asuntolainaan liittyvät asiat, ostotarjous, asunnon kauppakirja, asunnon kuntotarkastus, myyjän ja ostajan vastuu asuntokaupassa, asunnon vaihto, asuntojen hintojen kehitys.

Asuntolaina.info

Asuntolainan kilpailuttaminen on äärimmäisen fiksua edullisimman asuntolainan (ja asuntolainan lainamarginaalin) löytämiseksi. Kilpailuta asuntolaina (uusi tai nykyinen) ja säästä rahaa. Vertaa samalla kertaa useamman pankin asuntolainatarjoukset.
Helsinki Uusimaa

Asuntosijoitusopas

Asuntosijoitusopas neuvoo sinua sijoitusasunnon hankkimisessa. Laskurilla saat helposti selville muun muassa sijoitetun pääoman tuoton ja muistilistan avulla osaat ottaa huomioon sijoittajan näkökulmasta merkitykselliset asiat. Palvelu neuvoo myös asunnon vuokraamisessa.
Helsinki Uusimaa

AVO-Asunnot Oy

AVO–Asunnot Oy on vuonna 2002 perustettu valtion Asuntorahaston hyväksymä yleishyödyllinen rakennuttajayhteisö, jolla on oikeus rakennuttaa mm. korkotuettuja vuokra-, asumisoikeus ja osaomistusasuntoja sekä vapaarahoitteisia omistusasuntoja.  Seuraava sivu  Edellinen sivu  Ylempään aiheeseen  
Fennica.Net - Suomi Internetissä     http://www.Fennica.Net     Tietosuoja     (C) 2018 Fennica.Net.     Managed with Ascentia WebManager.