Fennica.Net


Mediakortti

Ulkomaat: Ol-Su
Fennica.Net: Matkailu ja maailma: Ulkomaat
Uudet   2 A B E H J K L M O P R S T U V  
Seuraava sivu  Edellinen sivu  Ylempään aiheeseen  Kaikki aakkosjärjestyksessä: Ol-Su
Olé-lehti

Olé-kustannus on yli 20 vuotta Espanjan Aurinkorannikolla toiminut yritys, jonka keskeisin tehtävä on tuoda Espanja-tietoutta suomalaisille niin Espanjassa kuin Suomessakin. Tuotteitamme ovat mm. pitkän historian omaava Olé-lehti, Suomalainen Espanjassa -sanomalehti sekä lukuisat Espanja-aiheiset opaskirjat.

Peru Lima Matkailu

Peru Lima Matkailu Omatoimimatkailu

Portugali-tietoa

Portugalin matkat kertovat sen matkakohteista ja nähtävyyksistä. Monia mielenkiintoisia lomapaikkoja löytyy Portugalista kuten Azorit, Madeira ja Lissabon. Lue enemmän Portugalista ja tiedät mitä odottaa omasta matkakohteesta ja sen nähtävyyksistä.
Espoo Uusimaa

Puola

Kattava tietopaketti Puolasta.
Helsinki Uusimaa

Pärnu Majoitus

Suositelemme Teille edullista kotimajoitusta Pärnussa osoiteella http://www.parnumajoitus.fi/. Kotimajoitus on ideaalinen perheille ja seureille; ota vaikka lemmikeläin. Tervetuloa!

Ranskan kulttuurikeskus

Ranskan kulttuurikeskuksen kotisivu: kielikoulutus, ranskalaisten tapahtumat Suomessa, kulttuurikeskuksen kirjaston kokoelmat, Ranskassa opiskelu, kieliasiat, tiede ja teknologia, Ranska internetissä.
Helsinki Uusimaa

Rooman paikallisopas

Olen Rooman virallinen paikallisopas, ja minulta voit tilata yksityisoppaan palveluja lomallesi Roomaan tai muuallekkin Italiaan. Voimme tutkia yhdessä Rooman barokkia, antiikin ja keisarten Roomaa sekä niiden lennokasta historiaa, upeita museoita ja Michelangelon mahtavaa ja maailmankuulua Sikstiiniläiskappelia. Rooman aukiot ja suihkulähteet ovat... Jatkuu

Singhaclub

Suomen monipuolisin Thaimaaklubi kaikilla herkuilla. Tarjoamme klubikortilla etuja arkeen ja matkailuun sekä kaikille vapaan pääsyn keskustelufoorumille.
Lohja Uusimaa

Speak & Fun Kielimatkat

Laaja aikuisten kielimatkatarjonta yli 110 kauniissa kurssikohteessa 29 eri maassa takaa oikeanlaisen kurssin löytymisen kaikkiin toiveisiin, etsit sitten tehokasta kielikoulutusta tai enemmän lomailuun ja harrastuksiin painottunutta matkakohdetta. tarjoamme myös talousenglannin -kielikursseja sekä erilaisiin kielitutkintoihin valmentavia kursseja... Jatkuu

Suomalainen Matkatoimisto Balilla

Hotellit, aktiviteetit, kuljetukset sekä päiväretket edullisesti Balin lomallesi. Varaa unelomalomasi paratiisisaarelle nyt.

Suomen lähetystöt ulkomailla

Helsinki Uusimaa  Seuraava sivu  Edellinen sivu  Ylempään aiheeseen  
Fennica.Net - Suomi Internetissä     http://www.Fennica.Net     Tietosuoja     (C) 2018 Fennica.Net.     Managed with Ascentia WebManager.