Fennica.Net


Mediakortti

Porvoo: Koti ja asuminen
Fennica.Net: Porvoo: Koti ja asuminen
Kaikki aakkosjärjestyksessä  
Edellinen sivu  Itä-Uusimaa Koko maa Ylempään aiheeseen



  Kaikki aakkosjärjestyksessä
Arme Oy

Arme Oy palveluksessanne kaikissa talotekniikan ja teollisuuden eristystöihin liittyvissä hankkeissa.
Rakennusmateriaalit, -tarvikkeet ja -koneet

Jean Vernet

Korkealaatuisia ja persoonallisia Ranskassa valmistettuja huonekaluja vaativaan makuun! Valikoimista löytyy sekä countryhenkisiä huonekaluja että nostalgiahenkisiä designhuonekaluja. Tutustu huonekaluihin myös verkkokaupassa!
Huonekalut

Kas Kummaa

Ekologisia ja esteettisiä käyttöesineitä. Käsityötaidon ylistystä, luonnon huomioon ottamista, kauniin arjen luomista, uutta, vanhaa ja uusvanhaa, kierrätystä ja kierrätettävyyttä. Kas Kummaa mitä kaikkea täältä löytyykään...
Sisustaminen

Paalu-Piste Ky

Ruuviperustukset- ja paalut, edullinen perustusmenetelmä kaikkeen rakentamiseen. Vieraile sivuilla ja tutustu menetelmään.
Rakentaminen

Sähköurakointi Matti Turunen Oy

Rakentaminen

Vihreä sammakko

Vihreä sammakko myy käytännöllisiä ja ekologisia lastentarvikkeita. Tuotevalikoimista löytyy mm luomupuuvillaiset kestovaipat ja kestositeet, kantoliinat, imetyspaidat, Zipizin sadehousut ja pesuaineita. Tuotemerkkejä ovat esim. Imse Vimse, Tots bots, baby beehinds, Bara Glad, Zipizi, Ecover, jazoshades, cut4cloth.
Vaatteet



   Edellinen sivu  Itä-Uusimaa Koko maa Ylempään aiheeseen



  
Fennica.Net - Suomi Internetissä     http://www.Fennica.Net     Tietosuoja     (C) 2018 Fennica.Net.     Managed with Ascentia WebManager.