Fennica.Net


Mediakortti

Kangasala: Koti ja asuminen
Fennica.Net: Kangasala: Koti ja asuminen
Uudet   Kaikki aakkosjärjestyksessä  
Edellinen sivu  Pirkanmaa Koko maa Ylempään aiheeseen



  Kaikki aakkosjärjestyksessä
Helmilämpö - Lämpöpumput

Kaikki lämpöpumppuratkaisut Pirkanmaalla vahvalla kokemuksella. Maalämpö, ilmalämpö, ilma-vesilämpö. Suunnittelu, asennus ja huolto.
LVI-ala

Kaasugrillejä

Kaasugrillien suurin etu verrattuna hiili- ja pallogrilleihin on kaasugrillien tuoma nopeus: grilli syttyy napin painalluksella, ruoka valmistuu tarvittaessa nopeasti korkean lämpötilan ansiosta ja grillin puhdistus sujuu käden käänteessä grilliharjalla grillauksen päätyttyä. Kaasugrilli nopeuttaa ruoanlaittoa myös siinä mielessä että voit huoletta... Jatkuu
Puutarha ja kasvit

LED-valot.fi

Valitse edulliset & ekologiset led-valot! Verkkokauppamme valikoimista löytyy oikeat tuotteet niin sisustajalle kuin rakentajallekin. Kodin valaistusratkaisut ja työmaavalot niin yksityisille kuin yrityksillekin löydät kätevästi LED-valo.fi:stä!
Sisustaminen

LED-valot.fi

LED-valot.fi Verkkokauppa on Edututor Oy:n perustama verkkokauppa vuonna 2010. Tarjoamme lähinnä LED-valaistusta sekä paloturvallisuus- tuotteita asiakkaillemme verkkokaupassa sekä tukkumyyntinä sadoille yritysasiakkaillemme. Toimitamme tuotteitamme asiakkaillemme jokaisena arkipäivänä, mikä takaa Sinulle huippunopean toimituksen ympäri Suomea!
Valaistus, lamput

Pizzakivi Stone Square 34x44

Pizzakivi STONE SQUARE, 34 x 44 cmHUIPPU SUOSITTU PIZZAKIVI NYT UUTENA MALLINA HETI SAATAVILLA!Pizzakiven avulla nautit kiviuunin eduista kotiuunissa tai grillissä!Kiven kosketuslämpö ja grillin säteilylämpö tekevät grillistäsi kiviarinauunin parhaiden pizzojen paistamiseen.Keraamisen kiven päällä erillinen levy joka pitää kiven puhtaana!Helpoimmin... Jatkuu
Kodinkoneet

Sisutus- ja kukkakauppa KukKivat Home&Deco

KukKivat Home&Deco on ammattitaitoinen kukkakauppa, sisustusliike ja verkkokauppa.Oma maahantuonti takaa laajan valikoiman. Vaalea viileys, tunnelmallisuus, chappy chic ovat perusta, jolle valikoimamme rakentuu. Vankka ja monipuolinen osaaminen takaavat, että meiltä löydät juuri sen erilaisen idean tai lahjan. Tervetuloa tunnelmaan!
Sisustaminen

Suomen Asiantuntijapalvelut Oy

Suomen Asiantuntijapalveluiden valikoimaan kuuluu mm. putkistojen kuntotutkimus, viemärikuvaus, asbestikartoitus, kosteusmittaus, LVISR-kuntoarvio ja peruskuntoarvio.
LVI-ala



   Edellinen sivu  Pirkanmaa Koko maa Ylempään aiheeseen



  
Fennica.Net - Suomi Internetissä     http://www.Fennica.Net     Tietosuoja     (C) 2018 Fennica.Net.     Managed with Ascentia WebManager.