Fennica.Net


Mediakortti

Pohjois-Savo: Kauneus ja terveys: Be-Lu
Fennica.Net: Pohjois-Savo: Kauneus ja terveys
Uudet   Kaikki aakkosjärjestyksessä  
Seuraava sivu  Edellinen sivu  Koko maa Ylempään aiheeseen



  Kaikki aakkosjärjestyksessä: Be-Lu
Be Style

Nuorekas ja viihtyisä parturi-kampaamo ja kauneushoitola kuopion keskustassa. Seuraamme muotia ja koulutamme itseämme aktiivisesti pysyäksemme uusimpien trendien ammattilaisina. Erikoisuutenamme tarjoamme monipuolisia hemmottelupaketteja joissa yhdistyvät kosmetologipalvelut ja kampaamopalvelut. Kunnioitamme jokaisen asiakkaan omaa kauneutta ja autamme... Jatkuu
Kauneudenhoito ja kosmetiikka Kuopio Pohjois -Savo

Hanx Finland

Vaatteet Leppävirta Pohjois -Savo

HarBom

Harrastuksena pyöräily Kuvia lenkeiltä
Kuntoilu Iisalmi Pohjois -Savo

Ilme Hair&Beauty

Ilme on vuonna 2004 perustettu kampaamo- ja kauneuspalveluja tarjoava yritys. Panostamme tekijöihimme, asiakkaisiimme sekä palvelun laatuun. Palvelun lähtökohtana on jokainen asiakas omana itsenään. Tehtävämme ei ole luoda uutta ihmistä, vaan vahvistaa luonnetta.
Kampaamot, parturit ja hiukset Kuopio Pohjois -Savo

Jalat.net

Erilaisista jalkaongelmista kärsii arviolta noin 70% väestöstä. Suurelle osalle ongelmista on löydettävissä ratkaisu yksilöllisen jalkaortoosin avulla.
Muut terveyspalvelut Lapinlahti Pohjois -Savo

Jumikamu - Koulutettu hieroja

Jumikamu tarjoaa klassisen hieronnan ja urheiluhieronnan lisäksi myös mobilisoivaa hierontaa ja nivelmobilisaatiota eli nivelten liikkuvuuden edistämistä. Jumikamulta saat hierontapalvelut myös suoraan yrityksen omiin toimitiloihin.
Terveys ja hyvinvointi Kuopio Pohjois -Savo

Kuntofix

Henkilökohtaista liikunta- ja ravintovalmennusta lisensioidun Personal Trainerin avustuksella. Palveluihin kuuluu myös ryhmäliikunta, luennot ja lisäravinnemyynti.
Muut terveyspalvelut Kuopio Pohjois -Savo

Kuopion Yliopistollinen Sairaala

Sairaalat, terveyskeskukset, sairaanhoito Kuopio Pohjois -Savo

Käherrystarvike

Parturi-kampaamotuotteiden ja hiuskoristeiden ja hiuslisäkkeiden peruukkien maahantuoja vuodesta 1952.Palveleva erkoisliike ammattilaisille.
Kampaamot, parturit ja hiukset Kuopio Pohjois -Savo

Luuntiheys

Luuntiheys.fi kertoo luuntiheyden mittausmenetelmästä, jolla osteoporoosin seulonta on entistä kustannustehokkaampaa ja asiakasystävällisempää.
Muut terveyspalvelut Kuopio Pohjois -Savo



  Seuraava sivu  Edellinen sivu  Koko maa Ylempään aiheeseen



  
Fennica.Net - Suomi Internetissä     http://www.Fennica.Net     Tietosuoja     (C) 2018 Fennica.Net.     Managed with Ascentia WebManager.