Fennica.Net


Mediakortti

Itsepuolustus- ja kamppailulajit: Po-Ta
Fennica.Net: Urheilu: Lajit: Itsepuolustus- ja kamppailulajit
A D E F G H J K M O P S T U V W  
Seuraava sivu  Edellinen sivu  Ylempään aiheeseen



  Kaikki aakkosjärjestyksessä: Po-Ta
Porvoo Aikikai ry

Aikidoseura Porvoo Aikikai ry:n kotisivut.
Porvoo

Practical Wing Chun Finland

Suomessa toimivien Wan Kam Leung Practical Wing Chun Kung Fu - seurojen (Pori, Tampere, Jyväskylä, Espoo) sivuilla on tietoa lajista, harjoituspaikoista, ajoista jne.
Espoo Uusimaa

Salainen Karate-Dojo

Salaisia Karate-Tekniikoita, Karaten Ase-Tekniikoita, Karate-Sanastoa
Helsinki Uusimaa

Sasuga ry

Oletko harkitsemassa uutta kamppailulajiharrastusta itsellesi? Sasuga ry on helsinkiläinen budoseura, jossa harjoitellaan jujutsua.
Helsinki Uusimaa

Shaolin Kung-Fu

Olemme Kung-Fu seura Pohjanmaalla. Kung-Fu on Kiinalaisten munkkien kehittämä taistelutaito, taitoja on kehitetty yli 2500 vuotta. Kung-Fun harrastaja kilpailee ainoastaan itseään ja omia heikkouksiaan vastaan, sekä fyysisiä että henkisiä. Harrastuksesta oppii itsepuolustustaitojen lisäksi itsekuria ja kunnioitusta itseään ja muita kohtaan.
Pietarsaari Seinäjoki Vaasa Vaasan rannikkoseutu

Sisu Gym - Kamppailu-Urheilua

Sisu Gym on koko perheen kamppailu-urheilukeskus Järvenpäässä.Sisu Gymillä harjoitellaan mm. Vapaaottelua, Taekwondoa ja Capoeiraa. Lisäksi kolmesti viikossa joogaa ja pilatesta hyödyntävä Sisu Bootcamp.Tutustu monipuoliseen lajivalikoimaamme sivustollamme www.sisugym.com
Järvenpää Uusimaa

Streetwise ry

Streetwise ry:n sivut ovat tarkoitettu tietolähteeksi itsepuolustuskoulutusta etsiville ja asiasta kiinnostuneille. Sivuilta löytyy myös yleistä tietoa mm. lakipykälistä ja itsepuolustuksesta yleensä.
Nokia Tampere Pirkanmaa

Suomen Judon Mustan vyöarvon Judokat

Monenlaista tietoutta kaikista Suomen Judon mustan vyöarvon judokoista. Tilastoja. Kuvia. Tapahtumia. Ohjeita.

Suomen Ryukyu-Kempo

Näiltä sivuilta löytyy tietoa tulevista hermopisteseminaareista, kursseista ja koulutuksista. Liittymällä on-line jäseneksi voit osallistua keskustelufoorumiimme, jossa kysyminen ja vastaaminen on helppoa.Jäsenenä voit myös lukea mm. jäsenpostia ja koulutussivuja.
Jyväskylä Äänekoski Keski -Suomi

Suomi UFC

Suomi UFC: Sivut suomalaisille UFC- faneille. Katso uutiset, ennakot, artikkelit ja wiki- osio & ottelijat.

Taiji-Planet

TaijiPlanet on ilmainen msn:n keskustelu-foorumi.Yhteisö on avoin kaikille Taijin harrastajille ja siitä kiinnostuneille.Mukaan toivotaan myös muiden itämaistenlajien harrastajia,jotta keskustelu olisi mahdollisimman monipuolista ja antoisaa.Yhteisössä voimme vaihdella kokemuksiamme,kertoa vinkkejä,ja tutustua uusiin ihmisiin.Yhteisössä on myös oma... Jatkuu



  Seuraava sivu  Edellinen sivu  Ylempään aiheeseen



  
Fennica.Net - Suomi Internetissä     http://www.Fennica.Net     Tietosuoja     (C) 2018 Fennica.Net.     Managed with Ascentia WebManager.