Fennica.Net


Mediakortti

Yleistä harrasteista: Sä-Wm
Fennica.Net: Harrasteet: Yleistä harrasteista
Uudet   A D F H I J K M N O P S T V W  
Edellinen sivu  Ylempään aiheeseen  Kaikki aakkosjärjestyksessä: Sä-Wm
Sähkötupakka blogi

Sähkötupakka on tullut kansan tietoisuuteen isosti viimeisen vuoden aikana. Sitä ennen se oli vaan sellainen outo laite, josta povattiin tupakanlopettajien suosikkia, ja vain muutamat kovaääniset harrastajat olivat sitä kokeilleet. Nyt eletään kesää 2012, ja melko merkittävä osa suomalaisista tupakoitsijoista on kokeillut ja vaihtanut tupakasta sähkötupakkaan.... Jatkuu

Taikuri Turku

Tervetuloa turkulaisen taikuri Draculan mainossivuille osoitteeseen www.taikuri-turku.fi
Turku Varsinais -Suomi

Teippitarha

Teippitarha on verkkokauppa josta löydät japanilaiset mt masking tapet, kuvioteipit, kangasteipit ja kivat paperituotteet. Valikoimissamme on Suomen kattavin lajitelma mt masking tapeja. Teippimme soveltuvat askarteluun, sisustukseen, skräppäykseen, pakkaamiseen, koristeluun - vain mielikuvitus on rajana!
Pirkkala Pirkanmaa

Turkupalju - Kylpytynnyrivuokraus

Jos sinne pääsee autolla, pääsee sinne myös paljulla.Kevytperävaunuun kiinteästi asennettu merialumiininen kylpytynnyri on loistava lisä esimerkiksi syntymäpäiväjuhliin, polttareihin, saunailtaan, yrityksen virkistyspäivään tai vaikka kesämökkiä piristämään.Nautinnollisia kylpyhetkiä melkein missä vain.
Turku Varsinais -Suomi

Tuulipotkuri

Tuulivoimalan komponentteja: tuuligeneraattori, tuulipotkuri, tuulipropelli, napa, päälaakeri, pääakseli. Tuulivoimalan rakennusohjeita.

Vapaalehdykkä

Vapaalehdykässä on tietoa harmonikoista ja sen sukulaissoittimista.
Ikaalinen Pirkanmaa

WMK Rapapapat Ry

Rapapappojen kunniakas mutta toistaiseksi lyhyt historia sai alkunsa, kun kuusi innokasta veteraanimopoharrastajaa piti kerhon perustavan kokouksen Raahessa 20.03.2002.Kerhon päätavoitteena on suomalaisen mopokulttuurin elvyttäminen ja vanhojen mopojen pelastaminen ”ajanhampaalta”.Rapapapat nimi juontaa juurensa ajalta ennen Raahen ja Pattijoen kuntaliitosta... Jatkuu
Raahe Pohjois -Pohjanmaa   Edellinen sivu  Ylempään aiheeseen  
Fennica.Net - Suomi Internetissä     http://www.Fennica.Net     Tietosuoja     (C) 2018 Fennica.Net.     Managed with Ascentia WebManager.