Fennica.Net


Mediakortti

Multi- ja hypermediatuotanto: Ne-To
Fennica.Net: Uutiset ja viestintä: Mediatuotanto: Multi- ja hypermediatuotanto

Edellinen sivu  Ylempään aiheeseen



  Kaikki aakkosjärjestyksessä: Ne-To
Nettivideo.com

Nettivideo.com tuottaa asunto- tuote- ja yritysesittelyvideoita internetkäyttöön. Videoiden jakelu tapahtuu palvelimemme kautta.
Tampere Pirkanmaa

Point Blank Design - Graafinen suunnittelija Jukka Turunen

Point Blank Design on kuopiolainen graafisen alan yritys. Suunnittelen logojen ja yritysilmeiden lisäksi myös printtimainontaa, esitteitä, levyjen kansia ja muuta painomateriaaleja.
Joensuu Lieksa Pohjois -Karjala

Premode Oy

Erikoisalaamme ovat räätälöidyt ja käyttäjäystävälliset virtuaaliohjelmistot, jotka tehostavat yrityksesi markkinointia ja kommunikaatiota.
Turku Varsinais -Suomi

Provisual Oy

Provisual on mediatuotantoyhtiö, joka auttaa asiakasta suunnittelemaan, muokkaamaan ja tuottamaan halutut sisällöt valittuihin päätelaitteisiin soveltuviksi. Provisual julkaisee sisältöjä mm. Internet, TV, DVD ja CD-ROM muotoisina.
Helsinki Uusimaa

Tilastokeskus Oy

Helsinki Uusimaa

Toni Määttä

MenuVisuaalisen viestinnän ratkaisut: - Erikoistehosteet, efektit - Lyhytelokuvatuotanto - Yrityksen julkisivun saneeraukset mediaympäristössä - Konsultointi: medioiden käyttö yritysviestinnässä ja markkinoinnissa
Helsinki Uusimaa



   Edellinen sivu  Ylempään aiheeseen



  
Fennica.Net - Suomi Internetissä     http://www.Fennica.Net     Tietosuoja     (C) 2018 Fennica.Net.     Managed with Ascentia WebManager.