Fennica.Net


Mediakortti

Leirintäalueet
Fennica.Net: Matkailu ja maailma: Majoitus- ja ravintolapalvelut: Leirintäalueet
Uudet   Kaikki aakkosjärjestyksessä  
Edellinen sivu  Ylempään aiheeseen



  Kaikki aakkosjärjestyksessä
Ahvenlampi Camping

Ahvenlampi Camping on viihtyisä lapsiperheiden suosima rauhallinen leirintä-alue jossa on hyvätasoisia hirsimökkejä43 kpl.
Saarijärvi Keski -Suomi

Apianlahti Camping

Apianlahti Camping : vain 1km Valkeakosken keskustasta, ympärivuoden avoinna.Saunalliset 6h lomamökit myös talvella, sekä myös edullisempaa majoitusta asuntovaunuissa.Alueella myös Wlan.
Valkeakoski Pirkanmaa

Camping Finland

Welcome to Nallikari Holiday Village-CampingNallikari Holiday Village and Camping locates by the sea, approximately 4 kilometres from Oulu city centre. We have, among other things, 69 cottages, a number of recreational vehicle pitches, modern maintenance buildings, sauna and meeting room facilities and a café on the site. We have been awarded four-star... Jatkuu
Oulu Pohjois -Pohjanmaa

Karavaanialue Isomies

Siisti ja rauhallinen alue. Hoidetut nurmikentät järven rannalla valtatien 13 läheisyydessä. Hyvät telttapaikat, 90 vaunupaikkaa, joista 65 sähköistettyä. Avoinna ympäri vuoden. Nykyaikaiset huoltotilat, 6 suihkua, 5 wc:tä, keittiö, astianpesu- ja vaatehuoltotila, lastenhoitohuone. Kioski/pub olutoikeuksin. Lapsiystävällinen uimaranta, 3 tavallista... Jatkuu
Karstula Keski -Suomi

Leirintäalue Camping Nyyssänniemi

Camping Nyyssänniemi on leirintäalue Keski-Suomessa, Keuruulla. Leirintäalueellamme on 22 leirintämökkiä ja 32 sähköliitäntäpaikkaa kaksi- ja nelipyöräisille kodeille.Jos haluat yöpyä lähes osana luontoa, voit majoittua leirintäalueellamme teltassa.
Keuruu Keski -Suomi

Nallikari Lomakylä-Camping

Nallikari Lomakylä-Camping sijaitsee meren rannalla n. 4 km päässä Oulun keskustasta. Alueellamme on mm. 78 mökkiä, matkailu-ajoneuvopaikkoja, ajanmukaiset huolto-rakennukset, sauna-ja kokoustilat sekä kahvila. Palvelemme ympäri vuoden.

Santtioranta-Camping Uusikaupunki

Santtiorannan leirintäalue sijaitsee puistomaisen kauniilla alueella, meren rannalla, Uudessakaupungissa. Kaikki viihtyisän kesäkaupungin monipuoliset palvelut ovat lähellä. Torilta on leirintäalueelle matkaa vain 1,5 km. Erinomainen sijainti palvelee sekä saariston rauhasta että kaupungin vilskeestä nauttivia.Santtiorannassa on kuusi vuokramökkiä... Jatkuu
Uusikaupunki Varsinais -Suomi

Suntinsuu Camping

Tietoa Suntinsuu Campingista Kokkolassa,kuvia, hintoja, tapahtuu, porkkanoita
Kokkola Keski -Pohjanmaa

Tastulanlomakyla.fi

Majoitu mukavasti Kaustisella,Tastulanjärven rannalla.
Kaustinen Keski -Pohjanmaa



   Edellinen sivu  Ylempään aiheeseen



  
Fennica.Net - Suomi Internetissä     http://www.Fennica.Net     Tietosuoja     (C) 2018 Fennica.Net.     Managed with Ascentia WebManager.