Fennica.Net


Mediakortti

Vesiliikenne: Ca-Ra
Fennica.Net: Matkailu ja maailma: Liikenneyhteydet: Vesiliikenne
Uudet   Kaikki aakkosjärjestyksessä  
Seuraava sivu  Edellinen sivu  Ylempään aiheeseen



  Kaikki aakkosjärjestyksessä: Ca-Ra
Cardinal Marine Charters Oy

Taksivene 1-18 matk., vesibussi 1-78 matk., edustavat risteilyalukset sopimuksen mukaan. Edustavasti ja edullisesti liikennöintiä Suomen etelärannikolla
Helsinki Uusimaa

Craftima Oy

Myymme ilmatyynyaluksia asiakkaan toivomassa kokoonpanossa
Vantaa Uusimaa

EV Ferries

Sivuilta löydät kaksi sivustoa: Evferries - laivakuvasivut Evferries - SerenettiLaivakuvasivuilla on kuvia eri Itämeren aluksista, ja Serenetissä kaikenlaista tietoa Silja Serenadesta.. Kannattaa ehdottomasti käydä katsomassa! Tervetuloa.

Fin-Duck Rent

Helsinki Uusimaa

Finlandia Sailing - venevuokraus ja yritysristeilyt

Finlandia Sailing - venevuokraus ja yritysristeilyt. Vankka purjehdus- ja venekokemus takaavat sujuvan palvelun ja toimivat ratkaisut. Helsingin Katajanokalta voit lähteä päiväpurjehdukselle osaavan miehistön kanssa, nauttia merielämästä ja kuitenkin ehtiä illaksi kotiin. Kasnäsin satamasta voit aloittaa lomapurjehduksen perheen kanssa, tai osallistua... Jatkuu

Godby Shipping Ab

Godby Shipping Ab on yksityisessä omistuksessa oleva varustamo joka perustettiin 1973. Toimialat ovat varustamotoiminta, rahtaus ja varustamotoiminnan johto.

Ilmatyynyalus Hiivari

Ilmatyynyalus Hiivarin kotisivut
Tampere Pirkanmaa

MOPRO Oy

Toimenkuvaamme kuuluvat sisävesi- ja rannikkoliikenteen hinaukset, aluskuljetukset, pelastustehtävät ja konsulttipalvelut.
Savonlinna Etelä-Savo

Postijahti

1600-luvun tyylinen matkailuelämys Vaasan saaristossa. Tule kokemaan kaunis saaristomme 1600-luvun tyylisellä tervantuoksuisella Postijahdilla ja syö sen ajan tyylistä ruokaa jossakin saaressa tai jahdilla. Sivuilta voit lukea myöskin historiatietoa projektistamme ja ruuista.
Mustasaari Vaasa Vaasan rannikkoseutu

RaumaCata hinaajat

Rauma Cata tarjoaa hinauspalveluja satamissa, merillä ja erillisissä toimeksiannoissa, Suomen rannikolla, Itämerellä ja koko Euroopan alueella.



  Seuraava sivu  Edellinen sivu  Ylempään aiheeseen



  
Fennica.Net - Suomi Internetissä     http://www.Fennica.Net     Tietosuoja     (C) 2018 Fennica.Net.     Managed with Ascentia WebManager.