Fennica.Net


Mediakortti

Tietokoneohjelmistojen myynti: Wa-Z-
Fennica.Net: Tietokoneet ja Internet: Tietokoneohjelmistojen myynti
A B C D E F H I K L M N O P R S T U V W Z  
Edellinen sivu  Ylempään aiheeseen



  Kaikki aakkosjärjestyksessä: Wa-Z-
Wakkanet Oy

Uusikaupunki Varsinais -Suomi

WinHair-kassaohjelmat

Nykyaikainen tietokoneella käytettävä kassanhallintaohjelma. Kassakone, maksukorttiominaisuus, asiakasrekisteri, tuotekortisto, varastonhallinta, laaja raportointi. Palvelualanyrityksille.

Winpos kassajärjestelmä

Kokonaisvaltaiset kassaratkaisut liiketoiminnan tehokkaaseen ohjaukseen sisältäen toimialakohtaisen kassajärjestelmän integraatioineen + koulutuksen, laitteiston, asennuksen ja ammattitaitoisen tukipalvelun.

WinSu, Kartta ja Mittaa ATK- ohjelmat

Liperissä tuotetut maa- ja metsätalouden ATK-ohjelmat lannoituksen suunnitteluun sekä metsätalouskarttojen piirtämiseen.
Liperi Pohjois -Karjala

Zenex Computing

Helsinki Uusimaa

Zervant laskutus ja liiketoiminnan hallinta

Zervant helppokäyttöinen ja kattava ratkaisu pienen yrityksen laskutukseen ja toiminnan hoitamiseen. Palvelun avulla voi laskuttaa, kirjata kustannuksia sekä käsitellä kilometrikorvauksia ja päivärahoja. Syötettyjen tietojen perusteella luodaan arvonlisäveroraportit, yhdenkertainen kirjanpito ja selkeät näkymät yrityksen taloudellisesta tilanteesta.... Jatkuu

Z-Laskutus, Laskutusohjelma

Z-Laskutus, Laskutusohjelma, joka on helppokäyttöinen ja varsin monipuolinen (täysin SEPA-valmis).Niin sähköisten verkkolaskujen (Finvoise ja TeApps liitteineen) kuin paperilaskujen ja sähköpostilaskujen lähettämiseen. Kirjanpitoon yksi koontituloste alv-erittelyineen (tarvittaessa yksityiskohtaisemminkin).

Z-Laskutus-laskutusohjelma

Helposti omaksuttava ja käyttöönotettava laskutusohjelma, jolla käy myös verkkolaskujen tulostus. Myös laajojen hinnastojen (esim. tukkureiden) käyttö ja hintavertailut käy helposti.
Vantaa Uusimaa



   Edellinen sivu  Ylempään aiheeseen



  
Fennica.Net - Suomi Internetissä     http://www.Fennica.Net     Tietosuoja     (C) 2018 Fennica.Net.     Managed with Ascentia WebManager.