Fennica.Net


Mediakortti

Uutuudet, sivu19
Fennica.Net: Uutuudet
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 20 30 40  
Seuraava sivu  Edellinen sivu  Ylempään aiheeseen



  Uutuusjärjestyksessä, sivu19
Ilmoitustauluja

Ilmoitustaulu on digiaikanakin hyödyllinen viestin toimistoissa ja julkisilla paikoilla. Sille kiinnitetään yleensä dokumentteja, jotka on tarkoitettu kaikkien luettavaksi. Lähes kaikki ilmoitustaulut ovat seinäkiinnitteisiä ja ilmoitukset kiinnitetään niihin neuloilla tai nastoilla. Ilmoitustaulu on yleensä pellavakangasta tai korkkia.
Toimitilakalusteet

Valkotauluja

Valkotaulu, tussitaulu tai magneettitaulu; valkotaululla on monta kuvaavaa nimeä. Se on teräsrunkoinen, alumiinikehyksin kehystetty taulu ja siinä on kiiltävä kirjoituspinta, josta tussikynien jälki on helppo pyyhkiä. Valkotaulu, eli tussitaulu on suosittu monikäyttöisyytensä vuoksi ja toimii mattapintaisena hyvin myös videotykkikäytössä.
Toimitilakalusteet

Valkokankaita

Valkokangas, eli projektorikangas on lasikuituvahvistettu, palosuojattu sekä valoa läpäisemätön kangas. Valkokankaita valmistetaan seinään tai kattoon kiinnitettävinä, sekä jalustallisina. Valkokangas toimii pääsääntöisesti videotykin heijastuspintana ja siihen se onkin paras materiaali. Valkokankaat ovat joko käsikäyttöisiä tai sähkökäyttöisiä.
Toimitilakalusteet

Hiiriohjaimet

Hiiriohjain, tai rullahiiri, on suosittu apuväline päätetyöskentelyssä. Hiiriohjaimet on suunniteltu ammattikäyttöön ja niiden ergonomia on kehittynyt merkittävästi. Hiiriohjain sijoitetaan näppäimistön eteen ja se säädetään käyttäjän työtehtävien ja mieltymyksen mukaan. RollerMouse hiiriohjain on rullahiirien kehityksen kärjessä.
Toimitilakalusteet Kerimäki Etelä-Savo

Yrityspalveluhakemisto

Yrityspalveluhakemisto on kattava yrityshakupalvelu, jonka kautta saat maksuttomasti ajantasaiset yritystiedot. Säännöllisesti päivitettävästä yrityshakemistosta löydät yritysten lisäksi yhdistysten ja julkisen sektorin ajantasaiset yhteystiedot. Lisäksi saat tarkempia tietoja yritysten toiminnasta, tunnusluvuista ja vastuuhenkilöistä. Yritykset -... Jatkuu
Hakemistot ja tietolähteet

Proficient - Toimistotarvikkeet

Proficient Oy on luotettava toimisto- ja ergonomiatuotteiden toimittaja, joka on toiminut vuodesta 1989. Palvelemme yrityksiä, yhdistyksiä ja julkishallinnon toimipaikkoja kaikkialle Suomeen. Proficientin tuotevalikoima on valittu tunnettujen valmistajien laatutuotteista, joilla on hyvä takuu. Tilaaminen verkkokaupasta on helppoa ja edullista, ja tarvikkeet... Jatkuu
Konttoritarvikkeet

Holopaisen puulaaki

Kuivaa koivuklapia kuljetettuna. Toimitamme polttopuut pääkaupunkiseudulle Helsinki, Vantaa ja Espoo sekä lähialuelle Kerava, Järvenpää, Mäntsälä, Pornainen, Askola ja Sipoo.
Puutavara, puutuotteet Vantaa Uusimaa

Kotiharjun sauna

Kotiharjun sauna on Helsingin ainoa jäljellä oleva perinteinen puulämmitteinen korttelisauna. Sen kuuluisan kiukaan pehmeistä löylyistä nauttivat niin kanta-asiakkaat kuin kotimaiset ja ulkomaisetkin saunanystävät. Maineikas sauna on tunnustettu osaksi elävää helsinkiläistä kaupunkikulttuuria.
Terveys ja hyvinvointi Helsinki Uusimaa

Helmisuojakuoret.fi

Helmisuojakuoret.fi on suomalainen verkkokauppa, joka lupaa asiakkailleen loistavan asiakaspalvelun sekä nopeat ja luotettavat toimitukset. Vilkaise Helmin valikoimasta itsellesi tai yrityksesi työntekijälle sopiva suojakuori, suojakalvo tai vaikka lisävaruste puhelimeesi.
Matkapuhelimet Tampere Pirkanmaa

Viken putki

Kaikki LVI-palvelut meiltä!Viken putki on Pirkanmnaan talousalueella toimiva LVI-alan yritys. Palvelemme niin yksityis- kuin yritysasiakkaita kaikissa lämpöön ja veteen liittyvissä asioissa.
Energia- ja vesihuolto Tampere Pirkanmaa

Teijan Maustemyynti

Itsenäisen Kotigastronomi jälleenmyyjän (Maustemyynti) kotisivut - Teijan maustemyynti
Mausteet Lappeenranta Etelä-Karjala



  Seuraava sivu  Edellinen sivu  Ylempään aiheeseen



  
Fennica.Net - Suomi Internetissä     http://www.Fennica.Net     Tietosuoja     (C) 2014 Fennica.Net.     Managed with Ascentia WebManager.